Referenties dienen om elkaar vertrouwen te geven, wat kunt u van ons verwachten en hetgeen wij aan u kunnen leveren, het noemen van projecten als referentie vinden wij dan ook zeer belangrijk alleen ze vertellen nooit exact het verhaal.

U zoekt een bevestiging alvorens u een opdracht afgeeft aan een leverancier, ook wij doen dat. Ons uitgangspunt is dat beide partijen een toegevoegde waarde hebben bij elkaar, u zoekt een leverancier voor uw klimaat vraagstuk waarbij kwaliteit en duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de keuze is en wij zoeken relaties waarbij wij een optimaal resultaat in klimaat en ventilatie beheersing kunnen behalen waarbij de som van de onderlinge onderdelen veelal een sterke vermindering in uw energie verbruik betekend.

Onze projecten doen wij bij grote, middel en kleine ondernemingen, graag verwijzen wij u naar onze referentie pagina's

Hotels

Recreatie

Gezondheidszorg

Bedrijfshuisvesting

Computerruimten

Scholen

Woonhuizen

Horeca

U zoekt een oplossing voor uw warmte en wellicht meteen koude vraagstuk, wij geven antwoord op de vraag hoe u aan een prettige werk- leefomgeving komt. Door onze specialisatie op het gebied van airconditioning en warmtepompen zijn wij de specialist op het gebied van hedendaagse ventilatie vraagstukken.

Warmtepomp airco's

Warmtepomp airco's

Airconditioners zouden in ons klimaat overbodig en zelfs ecologisch onverantwoord zijn.


Lees meer...

Home nieuws

Wat vind u herkenbare symptomen van een moeilijk te beheersen klimaat in een gebouw.

Lees meer...
Copyright