De basis van een gezond bedrijf ligt in een gezond werkklimaat. Een goede luchtkwaliteit helpt gezondheidsklachten, zoals stress, vermoeidheid, hoofdpijn en spierpijn voorkomen.

Voel je je lekker en gezond, dan resulteert dat in een productieve werksfeer en een laag ziekverzuim. Wat ons betreft de minimale randvoorwaarden om iedere werkdag mee te beginnen.

Een adequate inrichting van uw klimaat is altijd maatwerk. Geen pand en zelfs geen ruimte is hetzelfde. Materiaalgebruik, warmteregeling, inrichting, bouwstijl en omgevingsfactoren hebben grote invloed op uw binnenklimaat. De oplossingen van Klimaatconcept houden rekening met die factoren, brengen uw verwachte verbruik in kaart en zoeken de ideale balans tussen apparatuur, duurzaamheid en verbruik. Geregeld merken we bij Klimaatconcept dat de perceptie van de klant slechts een indicatie is van een onderliggend probleem. We helpen u graag dat probleem te identificeren en aan te pakken.

Kies in het menu een omschrijving die het best pas bij uw klimaatbeleving of neem direct contact met ons op voor een adviesgesprek.

 

Warmtepomp airco's

Warmtepomp airco's

Airconditioners zouden in ons klimaat overbodig en zelfs ecologisch onverantwoord zijn.


Lees meer...

Home nieuws

Wat vind u herkenbare symptomen van een moeilijk te beheersen klimaat in een gebouw.

Lees meer...
Copyright