Er zijn vele oorzaken mogelijk voor een hoge energierekening. Belangrijke vraag is echter: is uw rekening wel écht te hoog? Klimaatconcept geeft het antwoord door de specifieke (bouw)eigenschappen van uw pand in kaart te brengen. Welke capaciteit is nodig en welk verbruik is logisch verklaarbaar? We kijken hierbij van buiten naar binnen. Hoe zit de constructie in elkaar? Zijn er misschien ‘gaten’ in de buitenste schil?

Waar nodig, effectief en rendabel kan Klimaatconcept u adviseren en begeleiden naar een nieuwe installatie. Gelet op de stijging op het vlak van de energieprijzen, die door de almaar schaarsere gasvoorraden in de toekomst alleen maar zal toenemen, is het verstandig te kiezen voor een oplossing die u onafhankelijk maakt van dergelijke ontwikkelingen.

De dienstverlening van Klimaatconcept is al decennialang afgestemd op het reduceren van energieverbruik. Daarmee koerst de onderneming als vanzelf op duurzame oplossingen. Niet voor niets is Klimaatconcept veelgevraagd partner in het realiseren van uiterst zuinige kantoorgebouwen en nulwoningen. Zie hiervoor ook het overzicht van onze projecten. Partijen die serieus willen nadenken over de manier waarop ze hun klimaatbeheersing op een duurzame manier kunnen inrichten, hebben bij Klimaatconcept dan ook een streepje voor.

 Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Klimaatconcept.

Klimaatconcept restaurant Natalis Natalis vanwijnen
 restaurant  kantoor airco, dak utiliteits

Warmtepomp airco's

Warmtepomp airco's

Airconditioners zouden in ons klimaat overbodig en zelfs ecologisch onverantwoord zijn.


Lees meer...

Home nieuws

Wat vind u herkenbare symptomen van een moeilijk te beheersen klimaat in een gebouw.

Lees meer...
Copyright