Als u het koud hebt op kantoor en uw installatie doet niet wat u wilt, kunt u allerlei kanten op. Een eenvoudige oplossing is de aanschaf en installatie van een nieuwe Cv-ketel. En dat kan best effectief en betaalbaar zijn. Maar is het de oplossing waarmee u het meest bent gediend?

Klimaatconcept gelooft in een totaaloplossing, een installatie die u niet alleen ’s winters warm houdt, maar er ook op toeziet dat u ’s zomers uit de voeten kunt. Dat begint met meten. Hoe is uw gebouw opgebouwd? Hoe zit de constructie in elkaar? Welke isolatie wordt gebruikt? De resultaten van die metingen geven antwoord op belangrijke vragen. Welk vermogen hebt u nodig om uw pand te verwarmen? En welke installatie met welke capaciteit hoort daarbij? Met die kennis werken we stap-voor-stap toe naar een oplossing die past. Niet te klein, maar ook niet te groot.

Steeds vaker maakt Klimaatconcept gebruik van een warmtepomp. Een oplossing van bodem- of buitenluchtwarmte gebruik maakt. Deze duurzame en effectieve oplossing is in veel opzichten interessant. Bijvoorbeeld gegeven de stijgende kosten voor fossiele energie.

Klimaatconcept restaurant Natalis Natalis vanwijnen
 restaurant  kantoor airco, dak utiliteits

Warmtepomp airco's

Warmtepomp airco's

Airconditioners zouden in ons klimaat overbodig en zelfs ecologisch onverantwoord zijn.


Lees meer...

Home nieuws

Wat vind u herkenbare symptomen van een moeilijk te beheersen klimaat in een gebouw.

Lees meer...
Copyright